Inschrijvingsformulier nieuw lid


Als je na enkele proef trainingen de smaak van volleybal nog altijd te pakken hebt, dan vragen we of jullie een inschrijvingsformulier willen ingevuld meebrengen naar training en dit dan te geven aan de trainer van dienst, die zorgt ervoor dat dit formulier bij de juiste mensen terecht komt.


Inschrijvingsformulier nieuw lidTegemoetkoming lidgeld sportclubs


Via jullie ziekenfonds kunnen jullie een deeltje van jullie inschrijvingsgeld terugkrijgen. Jullie hoeven enkel maar dit formulier mee te nemen naar training en afgeven aan een van onze trainers. Deze zal ervoor zorgen dat dit wordt ingevuld door onze secretaris en wordt terugbezorgd. Hieronder kunnen jullie de formulieren downloaden van de meest voorkomende ziekenfondsen.
Verzekeringsformulier bij ongeval 


Hopelijk gebeurt het niet, maar het kan altijd gebeuren dat er een ongelukje gebeurt op de training of match waardoor jullie naar de dokter of het ziekenhuis moeten. Gelukkig wordt dit alles volledig terugbetaald door de verzekering van de volleybalclub. Jullie hoeven enkel dit formulier af te drukken en mee nemen naar de dokter of het ziekenhuis, breng dit daarna binnen bij onze secretaris Christine Verfaillie en die zal dan verder uitleggen wat er allemaal moet gebeuren.


        Aangifteformulier - verzekering tegen lichamelijke ongevallen        Neem contact met ons op


E-mail:


smashingclub@gmail.com


Secretariaat:


Kortrijkstraat 111

8770 Ingelmunster

051/30.32.66


Locatie sporthal


Bollewerpstraat 92A

8770 Ingelmunster

051/31.39.13

sport@ingelmunster.be


 
 
 
 

   Informatie

      ______________________________________________________________